Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών ΜηχανικώνΗ ΔΑΠ - ΝΔΦΚ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.

 

Η ανιδιοτελής προσφορά, η πρωτοπορία και η συνεχής δημιουργία αποτελούσε και αποτελεί καθημερινή έκφραση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μέσα στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Στα πλαίσια αυτά η έγκυρη και άμεση ενημέρωση αποτελεί πρωταρχικό στόχο της δράσης μας.

Το www.dapaspaite.com ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα ηλεκτρονικό βήμα επικοινωνίας για όλους τους Σπουδαστές. Η παρούσα σελίδα ως σκοπό έχει να ενημερώσει τον Σπουδαστή του τμήματος για θέματα που αφορούν τις Σπουδές του στο προπτυχιακό κυρίως, αλλά και το μεταπτυχιακό πεδίο. Επίσης να πληροφορήσει τους Σπουδαστές για τις προοπτικές εξέλιξης του επιστημονικού πεδίου του Ηλεκτρολόγου κι του Ηλεκτρονικού αλλά και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στο μέλλον. Εκτός αυτού όμως, η παρούσα σελίδα ως στόχο έχει να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των Σπουδαστών, ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα και να διεκδικήσουμε λύσεις.

 

Μαζί δίνουμε ελπίδα στα όνειρα μας...

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ