Πετύχαμε τη δημιουργία της Ηλεκτρονικής ΓραμματείαςΤα τελευταία χρόνια, αναζητώντας τρόπους και ιδέες που θα αναβαθμίσουν την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε σε ένα πραγματικά αξιόλογο Ανώτατο Ίδρυμα, είχαμε προτείνει τη δημιουργία της Ηλεκτρονικής Γραμματείας. Η μη ύπαρξη της υπηρεσίας αυτής, αποτελούσε αγκάθι για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της Σχολής και ως ΔΑΠ ΝΔΦΚ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε νιώθουμε ανακούφιση που η πρότασή μας έγινε πραγματικότητα.

 

Πλέον η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε παρέχει στους φοιτητές της αυτήν την υπηρεσία και ο κάθε φοιτητής της, θα μπορεί να μπαίνει ανά πάσα στιγμή από όποιο σημείο έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και να βλέπει την αναλυτική του βαθμολογία, την ατομική του δήλωση μαθημάτων, να κάνει αίτηση για βεβαιώσεις σπουδών και να κάνει δήλωση μαθημάτων από το σπίτι.

 

Ως ΔΑΠ ΝΔΦΚ θεωρούμε πως ο αγώνας χρόνων που δώσαμε απέφερε καρπούς για όλους τους φοιτητές της Σχολής μας. Νιώθουμε δικαιωμένοι και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά τις προσπάθειες μας για την καλύτερη λειτουργία της σχολής μας.

 

ΔΑΠ ΝΔΦΚ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.