ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ή όχι;Σήμερα Τρίτη 9/4 ενημερωθήκαμε πως το παιδαγωγικό τμήμα, μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον φοιτητικό σύλλογο και τον σύλλογο των καθηγητών, αποφάσισε να ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ την πρόταση της συγχώνευσης με το ΠΑ.Δ.Α. Σύμφωνα επίσης με όσα δήλωσε ο κ. Μουτζούρης (πρύτανης ΠΑ.Δ.Α.), ότι θέλει την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ακόμα και την τελευταία στιγμή, είμαστε πρόθυμοι να ασκήσουμε ακόμα περισσότερη πίεση για την συγχώνευσή μας με το ΠΑ.Δ.Α.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 66 του πολυνομοσχεδίου που δημοσιεύθηκε χθες, το ΠΑ.Δ.Α. επρόκειτο να μετεξελιχθεί σε Πολυτεχνική σχολή , γεγονός που συμφέρει και την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. σε περίπτωση που ενταχθεί  στο ΠΑ.Δ.Α. και γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Με λίγα λόγια υπάρχει ένα εύλογο ερώτημα στην επικείμενη πανεπιστημιοποίηση της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ή όχι;

Εμείς ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα δώσουμε  μάχη για την σχολή μας και ζητάμε την στήριξή σας αύριο στις φοιτητικές εκλογές, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και να πετύχουμε τον στόχο μας!