Διευκρινίσεις για την επόμενη μέρα των καιρικών φαινομένων


Η αναστολή λειτουργίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου λόγω των αναμενόμενων καιρικών συνθηκών όπως αποδείχθηκε ήταν απολύτως απαραίτητη. Ωστόσο δεν πρέπει να κρύψουμε την απογοήτευση μας γιατί σε ένα τόσο δύσκολο και αναμενόμενο καιρικό φαινόμενο η απόφαση αυτή άργησε να παρθεί, ταλαιπωρώντας και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα φοιτητών, καθηγητών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα για το τι θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Για τον λόγο αυτό ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ προτείνουμε:

• Να μας ενημερώσετε έγκαιρα και συγκεκριμένα μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τρίτης 24/1/2022 για το εάν θα πραγματοποιηθούν οι εκπαιδευτικές διαδικασίες την Τετάρτη 25/1/2022.
• Σε περίπτωση που λειτουργήσει κανονικά η σχολή την Τετάρτη 25/1 θα πρέπει να έχουν διασφαλιστεί τα εξής: να έχει γίνει σωστός καθαρισμός του χιονιού κατά την είσοδο μας στις εγκαταστάσεις της σχολής, να έχει γίνει ρίψη αλατιού σε σημεία επικίνδυνα όπως σκαλοπάτια, όλες οι αίθουσες θα πρέπει να έχουν θέρμανση αφού θα υπάρχουν χαμηλές θερμοκρασίες. 

 

Όλα τα παραπάνω είναι αδιαμφισβήτητα αναγκαία να εξασφαλιστούν στο 100% ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα σύγχυσης όπως έγιναν την Δευτέρα 24/1.