Απολογισμός 2018Το 2018 έφτασε στο τέλος του και αφήνει πίσω του μια χρονιά γεμάτη δράσεις, προτάσεις αλλά και μεγάλες νίκες· με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για ακόμια μια φορά πρώτη και αυτοδύναμη στη σχολή μας με ποσοστό 55,4%.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέσαμε υψηλούς στόχους και τους κατακτήσαμε.

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, λόγο των εξελίξεων  που αφορούσαν τη μετεξέλιξη του Ιδρύματός μας σε Πανεπιστήμιο. Ήμασταν από την αρχή στην πρώτη γραμμή, με ολοκληρωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις, στις Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς· εκπροσωπώντας έτσι τους συμφοιτητές μας και διεκδικώντας αυτά που μας αξίζουν.  

 

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο πτυχίο, καταθέτοντας ανά περιόδους πάνω από 45 προτάσεις που έχουν ως σκοπό να βελτιώσουν τις σπουδές μας αλλά  και το επίπεδο της σχολή μας.

 

Μπορεί οι προτάσεις να μας χαρακτηρίζουν αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργάνωσε στο χώρο της σχολής για όλους τους φοιτητές της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ημερίδες, ενώ παράλληλα προσπάθησε να συνδέσει τις σπουδές με την αγορά εργασίας, διοργανώνοντας εκπαιδευτικές εκδρομές στον ΟΤΕ, στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πατρών και σε άλλους χώρους.

 

Εκτός από τις εκπαιδευτικές δράσεις, χαρίσαμε και πολλά χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσω της ενεργής συμμετοχής μας στις  φιλανθρωπικές καμπάνιες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τίτλο «Λίγα από πολλούς, πολλά για πολλούς» και «Χιλιάδες χαμόγελα, με μια σου πράξη» .

 

Σεβόμενοι το χώρο της σχολής μας πήραμε την πρωτοβουλία να βελτιώσουμε την εικόνα των εξωτερικών χώρων άθλησης, στα πλαίσια

του Φεστιβάλ που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, έτσι ώστε οι φοιτητές να μπορούν να εκμεταλλεύονται τους χώρους για να αθλούνται

καθόλη τη διάρκεια του έτους.  

 

Η εμπιστοσύνη σας, μας δίνει δύναμη να γινόμαστε καλύτεροι!