Επαναληπτική Εξεταστική Εργαστηριακών Μαθημάτων


 

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠ:Δ/496

Επαναληπτική Εξεταστική Εργαστηριακών Μαθημάτων

 

 

Η περίοδος που διανύουμε στη χώρα μας, παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Σήμερα, όλο και περισσότερες οικογένειες συμπιέζουν τον προϋπολογισμό τους, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά τους να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Στην προσπάθειά τους αυτή ζητούμε να συνεισφέρει η σχολή μας, παρέχοντας στους φοιτητές τρόπους διευκόλυνσης. Το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, ύστερα από δική μας παρέμβαση, είχε πραγματοποιηθεί Επαναληπτική Εξεταστική Εργαστηρίων το Σεπτεμβρίου του 2016 για όλους τους φοιτητές.

Δεδομένης λοιπόν της συνεχιζόμενης πίεσης και δυσκολιών, ζητούμε να δοθεί δυνατότητα διεξαγωγής Επαναληπτικής Εξεταστικής Εργαστηριακών Μαθημάτων. Με αυτόν τον τρόπο,  όσοι φοιτητές οφείλουν εργαστηριακά μαθήματα και αφού έχουν ολοκληρώσει τις απαραίτητες υποχρεώσεις για  να μπορούν να εξεταστούν σ’αυτά θα συμμετέχουν στην εξέταση. Έτσι , δεν θα είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την επόμενη εξέταση των εργαστηριακών μαθημάτων που οφείλουν για τη λήψη του πτυχίου τους.

 

Ελπίζουμε ότι, όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος, θα ανταποκριθείτε σε ένα ζήτημα, που αφορά άμεσα το σύνολο των φοιτητών και των οικογενειών τους. 

 

Με εκτίμηση,

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε