Διευκρινίσεις σχετικά με την Επαναληπτική Εξεταστική Εργαστηριακών μαθημάτωνΔευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠ: A / 2741 

 

Διευκρινίσεις σχετικά με την Επαναληπτική Εξεταστική Εργαστηριακών μαθημάτων

 

Έχοντας πλέον φτάσει ο Σεπτέμβριος και με την εξεταστική των θεωρητικών μαθημάτων να έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή, ένα είναι το ερώτημα που ταλανίζει εμάς  και τους συμφοιτητές μας και αυτό είναι για το εάν θα διεξαχθεί η εξεταστική εργαστηρίων τον Σεπτέμβρη.

 Πριν από καιρό και πιο συγκεκριμένα  12.06.2017  κατατέθηκε μέσο σπουδαστικού συλλόγου η πρόταση μας με αριθμό πρωτοκόλλου  Α/1394  που σαν βασικό της στόχο είχε την διεξαγωγή της εξεταστικής των εργαστηρίων την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Ενώ υπήρξε έγκριση της εξεταστικής των εργαστηριακών μαθημάτων από τον πρόεδρο και την διοικούσα επιτροπή δεν πραγματοποιήθηκαν οι σχετικές ενέργειες για την υλοποίηση της. Κάποια τμήματα συμφώνησαν και κάποια άλλα όχι. Ακόμη όμως και αυτά που συμφώνησαν δεν έχουν ενημερώσει για το παραμικρό για την εξέλιξη του θέματος. Γι’ αυτό και σας στέλνουμε το παρόν έγγραφο ζητώντας να λάβουμε επιτέλους κάποια επίσημη απάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο αφορά όλους τους σπουδαστές της σχολής μας και κυρίως τους τελειόφοιτους στους οποίους το μόνο που τους απομένει για την λήψη του πτυχίου τους είναι κάποιο εργαστήριο.

 Με την ευθύνη που έχουμε σαν εκπρόσωποι των σπουδαστών ζητάμε να λάβουμε μια απάντηση είτε αυτή είναι θετική είτε είναι αρνητική (εάν και εφόσον θα είναι αρνητική θέλουμε να γνωρίζουμε τον λόγο) για να γνωρίζουν οι συμφοιτητές μας ποια θα είναι η εξέλιξη του παρόντος θέματος.